Powersound
Startsida
Bröllop Fest Utrustning Om Powersound Kontakt FAQ Referenser

 

 

Historien om PowersoundSpegelboll Disco

Powersound Disco startades 1985 av mig Stefan Lagfalk, som då började min bana som discjockey med att spela på fritidsgårdar, skolor och med att själv arrangera discon i leklador etc. Jobben blev fler och fler och ut-rustningen utökades, vilket ledde till att Powersound Disco i början av 90-talet var ett av de största mobila diskotek som turnerade med spelningar på festivaler, i folkparker och på skolor. Det spelades också mycket på privatfester och bröllop, och hyrdes dessutom ut ljud- och ljusanläggningar till andra DJ:s som saknade egen anläggning.

 

Efter att ha börjat arbeta inom databranschen bestämde jag mig 2002 för att avveckla den stora mobila verksamheten och sålde lastbil och merparten av min utrustning. Jag fortsatte dock att arbeta som discjockey i något mindre skala och specialiserade mig på bröllop, födelsedagsfester och mindre företagsfester/event.

 

Mina kunskaper och erfarenhet från diskjockeybranschen och inom ljud- och ljusteknik har medfört att jag varit eftertraktad som både ljud- och ljustekniker samt trailerchaufför till olika artister, ljud- och ljusföretag etc.

Sedan 1999 har jag kört buss/trailer och varit tekniker åt Rydell & Quick vilket jag fortfarande gör när jag har tid att vara med på turné.

Under sommaren 2005 arbetade jag bl.a. som trailerchaufför hos Starlight AB under KENT:s turné i Sverige, Norge och Finland, under R.E.M.:s framträdande i Göteborg och Stavanger och under hela Ulf Lundells sommarturné. Dom senaste åren har jag uteslutande ägnat mig åt min specialitet: spelningar vid bröllop, födelsedagar och företagsfester.


Powersound Disco i Linköping  info@powersound.se  Telefon 0705 - 91 22 55